Het Hartmans Netwerk zoekt zeven leden (2016 – 2018)

Jelle RinzemaWerving0 Comments

Het Hartmans Netwerk is dynamisch. Zo dynamisch zelfs, dat jaarlijks een derde van de leden vervangen wordt door nieuwe ambitieuze mensen. Vernieuwers dus. Ten koste van zeven niet minder vernieuwende mensen die hun drie jaar alweer achter zich moeten laten. Bitterzoet. Echter, ook vertrek brengt iets moois. Kansen!
Heb jij de komende drie jaar tijd voor leerzame bijeenkomsten en congressen met inspirerende sprekers en soms confronterende lessen? Ben je tussen de 25 en 32 jaar en minstens twee jaar werkzaam bij een decentrale overheid? Ben je in staat om in twee weken een persoonlijke aanbevelingsbrief van je gemeentesecretaris, provinciesecretaris of de secretaris van het waterschap te bemachtigen? Dan maak jij wellicht een goede kans om onze groep te versterken. We wachten op je. Maar niet te lang, want de inschrijving sluit op 1 december 2015.
Een goede start is waarschijnlijk het klikken op deze link.

Reageer op dit artikel