Nieuwe leden 2016 – 2018 bekend

Jelle RinzemaWerving0 Comments

Aan acht huizen in den lande hangt de vlag te wapperen (want ja, dat mag). In acht huizen in den lande is dit weekend tot in het holst van de nacht gefeest en gedanst. Want in acht huizen in den lande woont iemand die de komende drie jaar lid is van ons nederige netwerk. Hun blijdschap verbleekt echter bij die van ons, want we verwelkomen acht talentvolle jonge mensen. We zijn trots de komende periode met jullie te mogen doorbrengen Debbie Dekkers, Riëtte Engelen, Luuk Donderwinkel, Karin Fahner, Pleun van Riemsdijk, Eveline Wassen, Paula van Hees en Eva Bruins. De online ledenlijst wordt de komende weken vanzelf vernieuwd wanneer jullie je melden op de website. Ook bieden we elk van jullie de gelegenheid je in woord en beeld voor te stellen op de website. Welkom bij het Hartmans Netwerk, laten we veel van elkaar gaan leren!

Reageer op dit artikel