Partner: kaartverkoop Jonge Ambtenarendag 2016 gestart

Jelle RinzemaPartners0 Comments

Op dinsdag 9 januari is de kaartverkoop van de tiende editie van de Jonge Ambtenarendag, ook wel afgekort tot JAD, op donderdag 31 maart in Schiedam gestart. Vanzelfsprekend zal ook een afvaardiging van het Hartmans Netwerk aanwezig zijn op de JAD. We hebben begrepen dat vroeg gevogelte korting krijgt, dus snel acteren kan lonen.

We hebben op enige onderwijskundige instelling geleerd netjes de bron te vermelden wanneer we iets citeren, dus zie hier. De volgende passage is rechtstreeks overgenomen uit het persbericht van de organisatie van de JAD. Dit is dus geen luiheid, de tekst is simpelweg goed:

Het thema van dit jaar is ‘The perfect fit’. In de huidige maatschappij wil de jonge ambtenaar betekenisvol zijn. In onze zoektocht is een carrière met voldoende uitdagingen belangrijk en een baan voor het leven past daar niet meer bij. Het vinden van een goede balans tussen ons werk- en privéleven is een uitdaging; van de jonge werknemer wordt steeds meer verwacht. Er is namelijk een constante druk om te presteren en het beste uit jezelf te halen.

Hoe red JIJ je in de huidige maatschappij? Door te zorgen voor de ‘perfect fit’! Tijdens de komende JAD staan wij stil bij hoe we de fitheid in zowel privéleven als op het werk behouden én hoe we ons tegelijkertijd blijven ontwikkelen. Hoe zorg je dat deze drie factoren met elkaar in perfecte balans zijn? Dat leer je tijdens de JAD ’16!

De dag bestaat uit een plenaire opening en een plenaire afsluiting van twee grote sprekers. In de ochtend is internationale storyteller Paul Hughes bij ons te gast en de (Schiedamse) Olympisch Kampioen Mark Huizinga sluit de dag af. Daarnaast zijn er dit jaar maar liefst drie workshoprondes! Hiervoor kun je kiezen uit de vijf verschillende thema’s. Kom dus op donderdag 31 maart naar de JAD in Schiedam, leer hoe je meer in balans blijft en ervoor kunt zorgen dat je ‘the perfect fit’ blijft.

Via deze link is het programma in detail te bekijken. Inschrijven kan hier. Gewoon doen, we zien je daar!

Reageer op dit artikel