Reminder: Lustrumbijeenkomst 9 december 2016

Jelle RinzemaNieuwsberichten0 Comments

Dit jaar bestaat het Hartmans Netwerk 20 jaar. Om die reden organiseren we op 9 december 2016 een Lustrumbijeenkomst voor alle (oud-) leden van het Netwerk. De bijeenkomst vindt centraal in het land plaats. De exacte locatie wordt binnen enkele weken bekend gemaakt.

Een lustrum vraagt om extra bijzondere sprekers met wie we in discussie gaan over 20 jaar openbaar bestuur. Een lustrum vraagt ook om samen, interactief bezig zijn. We sluiten de dag af met een diner, waaraan ook een interactief tintje zit. Het exacte programma maken we tijdig bekend. We hopen dat je er op 9 december bij bent! Snel in je agenda zetten? Bekijk het evenement op onze evenementenkalender en exporteer de afspraak met één klik naar je eigen digitale agenda.

Reageer op dit artikel