Hartmans werft: de maand van de waarheid

Jelle RinzemaNieuwsberichten0 Comments

Het is november. De maand van vallende bladeren, felle kleuren in de bomen en een frisse wind. Nu is een frisse wind binnen ons netwerk een haast continu verschijnsel, maar we rekenen op jou voor éxtra frisheid. Want: Hartmans werft! Tot en met 30 november heb je de kans mee te strijden voor een van de vrijkomende plaatsen in het Hartmans Netwerk in de periode 2017 – 2019. Dat zijn dus nog 30 dagen voor die briljante brief, dat geweldige filmpje, die uitmuntende visualisatie: dus voor die stimulerende vormvrije sollicitatie die kan bepalen hoe jij de komende drie jaar kleur geeft.

Op onze wervingspagina kun je alles lezen over de procedure. We verwachten behoorlijk wat van je, dus wacht niet te lang! En hoewel je van nature natuurlijk dagelijks overloopt van inspiratie kun je onze korte video bekijken als je één van je zeldzame offdays hebt.

Dus: doet jouw organisatietalent je collega’s duizelen? Haal jij energie uit elke stroom nieuwe ideeën? Versterk jij elke groep waaraan je je committeert? Verslikken mensen zich wel eens in je indrukwekkende denktempo en vernieuwingskracht? En wandel jij lichtvoetig over het strakgespannen koord van de bestuurlijke dynamiek? Dan heb jij natuurlijk geen dertig dagen nodig om je sollicitatie op orde te krijgen. Maar wees geen deadlinejunk en reageer spoedig!

Reageer op dit artikel