Indienen vraagstuk Hartmans Novemberbijeenkomst

Jelle RinzemaNieuwsberichten0 Comments

Heb je een probleem waarmee niemand je kan helpen? Zit je klem of heeft je organisatie simpelweg een klein duwtje nodig? In november staat de denkkracht van het Hartmans Netwerk voor één dag tot de beschikking van een decentrale overheid. Wij bieden onszelf een dag lang aan om te helpen. Dat zijn 189 mensuren vol nieuwe inzichten en verfrissende oplossingen.

Klinkt aantrekkelijk? 
Vul dan onderstaand formulier in vóór 15 augustus 2017. Uit de inzendingen selecteren wij vooralsnog één opdracht. In september ontvangen alle inzenders uitsluitsel of wij met hun vraagstuk aan de slag gaan. Met de opdrachtgever van het geselecteerde vraagstuk gaan wij vervolgens in gesprek om de verdere invulling van 3 november te bepalen.

Wat verwachten we van jou?
In ruil voor onze inspiratie, frisse ideeën en misschien zelfs wel een oplossing verwachten wij dat de opdrachtgever een locatie beschikbaar stelt waar wij aan de slag kunnen met het vraagstuk. Om onze hersenen van voldoende energie te voorzien, is het verzorgen van een lunch, koffie, thee en fris en een snackje hier en daar aan te bevelen.

Nog vragen?
In onderstaand formulier is ruimte om de vragen te stellen. Wij kijken uit naar de inzendingen en horen graag van je!


Reageer op dit artikel