Alumnibijeenkomst 2018, net even anders!

Sanne de GroenBijeenkomsten, Nieuwsberichten0 Comments

Op vrijdag 2 november vindt de open Hartmans bijeenkomst plaats. Alle leden en alumni van Hartmans Netwerk zijn van harte welkom. Deze keer zijn ook geïnteresseerden, potentieel nieuwe leden van harte welkom. Er zijn vanaf 2019 immers weer 8 nieuwe Hartmansplaatsen beschikbaar en de werving loopt vanaf half oktober! De bijeenkomst is in Leiden. Aanmelden is noodzakelijk.

De dag gaat over onderzoek en onderwijs in en voor je stad onder de noemer “de stad als lab”. De gemeente Leiden werkt hier op verschillende manieren aan samen met de diverse kennisinstellingen die in de stad gevestigd zijn: Hogeschool Leiden, Universiteit Leiden en het LUMC. Ook gaan onderwijs, ondernemers en gemeente in Leiden hier direct in de stad mee aan de slag. Vandaar dat het de ideale plek is voor deze themabijeenkomst.

  • Het programma start om 9.30, vanaf 9.00uur ben je welkom voor koffie en thee.
  • De locatie is PLNT aan de Langegracht 70, 2312NV te Leiden.

Voor de verdere organisatie en catering willen we graag je aanwezigheid weten. Wellicht kun je slechts een deel van de dag aanwezig zijn, dat is prima. Je kunt dit allemaal aangeven. Meld je aan met onderstaand formulier? Aanmelden kan tot uiterlijk 15 oktober 12.00uur.

Tot 2 november, wij hebben er zin in!

Hartelijke groet namens het hele Hartmans netwerk.

Pleun van Riemsdijk, Karin Fahrer en Eva Schuurmans.

Reageer op dit artikel