Een kijkje in de toekomst

Joris BiermanBijeenkomsten, Nieuwsberichten0 Comments

Kom met ons mee een kijkje nemen in de toekomst!

Tijdens de tweedaagse op 25 en 26 april hebben een kijkje genomen in onze toekomst. In een stad die al eerder bakermat van de toekomst is geweest, Maastricht. We hebben een kijkje genomen in de toekomst van het openbaar bestuur en onze rol daarin: 

  • Welke trends zien we in de samenleving? 
  • Hoe verhoudt de ambtelijke werkelijkheid zich tot de politieke werkelijkheid?
  • Hoe acteer je in het netwerk van organisaties en inwoners waar je als decentrale overheid mee te maken hebt? 
  • Wat doen ontwikkelingen in je werk met jou? 
  • Hoe gebruik je nieuwe technieken, bij je dagelijkse werkzaamheden?  

Een van die nieuwe technieken die we hebben aangeleerd is het maken van Infographics. Zoals jullie hieronder kunnen zien in de Infographic die onze inspirerende, bourgondische (het is nu eenmaal zo dat de mensen in het zuiden veel weten over lekker eten en drinken), leerzame tweedaagse in een oogopslag samenvat.

Reageer op dit artikel