Start van een nieuw Hartmans jaar

Joris BiermanNieuwsberichten0 Comments

Op 7 februari trapten wij het jaar 2020 af. Uit alle windstreken kwamen de Hartmanners bij elkaar in Alphen aan den Rijn. De NS zag de aandelen spontaan stijgen met retourtjes Groningen, Oostellingwerf en Maastricht. 

Om 10 uur druppelden de Hartmanners het Alphense gemeentehuis binnen. Omdat dit de eerste bijeenkomst was met de zeven nieuwe leden, stond elkaar beter leren kennen centraal. Eerst door een vragenronde, waar we zonder uitgebreide kennismaking al moesten raden wat iedereen later wilde worden of welke quote een ieder te pas en te onpas gebruikt in het dagelijks leven.  

Omdat je elkaar pas echt leert kennen in stressvolle omstandigheden, werd men in groepjes opgesloten voor een Escape Game. Dit bleek niet voor elke groep een uitgemaakte zaak, de aanstaande lunch deed wat magen knorren en (lichte) irritaties bovenkomen. Uiteindelijk wist elke groep (gelukkig) te ontsnappen.  

Na de lunch haalden we een frisse neus en werden er gelijk foto’s gemaakt. In de middag stelden we het jaarprogramma samen. Dit jaar gaan we onder andere in op weerstand bij veranderingen (en hoe daar mee om te gaan), leidinggeven en persoonlijke ontwikkeling. De dag werd afgesloten met een diner bij –hoe toepasselijk – de Alphense burgemeester. Wij hebben zin in dit jaar!

Reageer op dit artikel