Artikelen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Startbijeenkomst 2016

12 februari 2016 | 08:45 - 21:00

€27,50

De startbijeenkomst van het Hartmans Netwerk in 2016 omvat twee belangrijke thema’s die, niet geheel toevallig, vrij aardig op elkaar aansluiten: organisatieverandering en onze nieuwe leden.

Het Hartmans Netwerk vernieuwt, inherent aan ons gedachtengoed, continu – maar jaarlijks ook in samenstelling. We hebben onlangs acht nieuwe en ongetwijfeld van deugdelijk intellectueel gewicht zijnde leden mogen verwelkomen, maar we kennen elkaar nog niet. Daar gaat verandering in komen.

Het ochtendprogramma zal ons met het tempo van een Thalys in elkanders verleden, heden en toekomst doen storten. Tijdens de lunch kunnen we ons kortstondig een Intercity Direct wanen en dus een uurtje tot volledige stilstand komen in een mooie omgeving. In de middag zullen we door twee experts in organisatieverandering worden meegenomen in een interactieve uiteenzetting vol tips over het veranderen van organisaties gebaseerd op hun niet geringe ervaring. We sluiten de dag af in quizvorm en zullen, in een enigszins competitieve setting, getoetst worden op onze kennis in de breedste zin van het woord.

Hieronder zal, enkel voor leden zichtbaar, het programma nader worden toegelicht.

Restricted Content Login

Gegevens

Datum:
12 februari 2016
Tijd:
08:45 - 21:00
Kosten:
€27,50
Evenement Categorie:

Organisatoren

Jelle Rinzema
Merel Tilstra

Locatie

Provinciekantoor Utrecht
Archimedeslaan 6
Utrecht, Utrecht 3584 BA Nederland
+ Google Maps