Versterk jij het Netwerk?

Het Hartmans Netwerk zoekt voor 2018 – 2020 zeven nieuwe leden. Ambitieuze, talentvolle ambtenaren, werkzaam bij een decentrale overheid en niet bang voor een pittige discussie of een goed gesprek. Organiseren doen zij met twee vingers in de neus, zij hebben een duidelijke visie op de toekomst van het openbaar bestuur en zij dragen graag bij aan de ontwikkeling van de groep. De werving is gestart, dus grijp nu je kans!

Het Hartmans Netwerk is elk jaar op zoek naar nieuwe leden: jonge ambitieuze ambtenaren, werkzaam bij gemeenten, waterschappen en provincies, die met overtuiging en visie werken aan een betere overheid. Het Hartmans Netwerk biedt, zoals de naam al impliceert, een excellent en zeer breed netwerk binnen (maar ook buiten) de decentrale overheden. Tijdens je driejarige lidmaatschap neem je deel aan verschillende leerzame (en leuke) activiteiten die je deels zelf (mede) organiseert. Een greep uit de activiteiten kun je hier vinden. Een overzicht van de breedte van ons netwerk en de alumni kun je hier vinden. Door ons georganiseerde dagen of congressen kenmerken zich door een hoog gespreksniveau, een hoog tempo, sprekers en gasten die je niet zo maar tegen het lijf loopt en altijd een sfeervolle afsluiting.

Ben jij geïnteresseerd? Dan verwachten we van jou dat je gedurende drie jaar tijd, energie en creativiteit wilt investeren in gezamenlijke activiteiten. Om voor deelname in aanmerking te komen, moet je voldoen aan de volgende vereisten: 

  • De ambitie en het vermogen om vernieuwend actief te zijn ten aanzien van de kwaliteit van het openbaar bestuur;
  • Opleidingsniveau HBO of WO;
  • Leeftijd tussen 25 en 32 jaar;
  • Minstens twee jaar werkzaam bij een decentrale overheid.

Kandidaten kunnen zich aanmelden tot en met vrijdag 24 november 2017 om 23:59u. Je aanmelding moet voldoen aan de volgende vereisten:

  • Een vormvrije motivatie. Brief, film, animatie, tekening, breiwerk, filigraan, zelfontwikkelde app, etcetera. Beschrijf op jouw manier waarom jij kunt bijdragen aan het Hartmans Netwerk en wat je denkt te kunnen halen.
  • Een curriculum vitae;
  • Een gemotiveerde aanbevelingsbrief van het dagelijks bestuur, het college van burgemeester en wethouders, het college van Gedeputeerde Staten of het college van dijkgraaf en heemraden.

Logistieke info

Je kunt je aanmelden tot en met vrijdag 24 november om 23:59u. Dat hebben we al gezegd, maar voor de deadlinejunk: geen minuut later ;). Kandidaten horen uiterlijk 15 december van de wervingscommissie of ze worden uitgenodigd voor een gesprek. De gesprekken vinden plaats op vrijdag 19 januari. Loop je over van zelfvertrouwen? Reserveer die datum dan vast in je agenda.

Sollicitatieformulier