Word lid van het Hartmans Netwerk.

Versterk jij het netwerk?

Lid worden?

Ben jij een ambitieuze, talentvolle ambtenaar die werkzaam is bij een decentrale overheid en niet is bang voor een goed gesprek of een pittige discussie? Die het leuk vindt om met leeftijdsgenoten congressen te organiseren over onderwerpen die er volgens jou toe doen? Heb jij oog voor alle nieuwe relevante thema’s voor de decentrale overheid en sta jij ervoor open om je te ontwikkelen en anderen daarbij te helpen? Dan pas jij in ons netwerk! Lees snel meer over de sollicitatieprocedure en hoe jij je sollicitatie kan indienen!

Wat doet het Hartmans Netwerk?

Het Hartmans Netwerk biedt ruimte voor ontwikkeling. Het netwerk bestaat uit circa 21 jonge ambitieuze ambtenaren, werkzaam bij gemeenten, waterschappen en provincies, die met overtuiging en visie vanuit de overheid werken aan een betere samenleving. Door gebruik te maken van elkaars kwaliteiten ontwikkelen wij ons gedurende drie jaar tijdens verschillende activiteiten die wij als netwerk zelf organiseren.

De bijeenkomsten kenmerken zich door een grote verscheidenheid aan onderwerpen, een hoog tempo en sprekers en gasten die je niet zomaar tegen het lijf loopt. Hiermee versterk je eigen netwerk en werk aan je eigen leervragen. En dat op interessante locaties door heel Nederland met een diverse groep leeftijdsgenoten!

Wil je meer weten over hoe zo’n dag er uit ziet? Bekijk dan de artikelen over wat we doen of check het filmpje op deze pagina! Of wil je in contact komen met één van de Hartmanners? Laat dan een bericht achter via onze LinkedIn of het contactformulier, dan zoeken we snel contact met je op.