Word jij onderdeel van ons netwerk?

Solliciteer nu!

De sollicitatieprocedure lichting 2024 is gesloten

De sollicitatieprocedure voor de lichting van 2024 is inmiddels gesloten. Iedereen die gesolliciteerd heeft, ontvangt vanaf 20 december persoonlijk bericht over het vervolg. Op vrijdag 12 januari 2024 is de selectiedag en op vrijdag 9 februari 2024 vindt de eerste bijeenkomst plaats. Wanneer van toepassing ontvangen sollicitanten daar te zijner tijd meer informatie over.

Toch benieuwd hoe je in de toekomst lid kan worden? Lees hierna snel meer en wie weet zien we jou bij een volgende selectiedag terug!

Vereisten om in aanmerking te komen

Ben je enthousiast over wat wij doen en wil je deel uitmaken van ons jonge ambtenarennetwerk? En wil jij je verder ontwikkelen? Dan verwachten we van jou dat je gedurende drie jaar tijd, energie en creativiteit wilt investeren in onze Hartmansactiviteiten. Om voor deelname in aanmerking te komen, moet je voldoen aan de volgende vereisten:

De ambitie om te werken aan een betere samenleving vanuit een decentrale overheid;

Je eigen leervragen en die van collega-Hartmanners willen verkennen om stappen te zetten in je persoonlijke ontwikkeling;

Creatieve ideeën en tijd om samen met je collega Hartmanners aan gave jaarprogrammeringen te werken;

HBO of WO werk- en denkniveau;

Leeftijd tussen 25 en 32 jaar;

Minstens twee jaar werkzaam bij een gemeente, provincie of waterschap.

Te laat en toch enthousiast?

Heb je de deadline van de sollicitatieprocedure gemist en ben je enthousiast over het netwerk? Laat je interesse weten door een e-mail te sturen naar info@hartmansnetwerk.nl. We zorgen ervoor dat je tijdig wordt geïnformeerd over nieuwe mogelijkheden om aan te sluiten bij het Hartmans Netwerk. Informatie over de sollicitatieprocedure voor de lichting van 2025 verschijnt op deze website en via ons LinkedInprofiel.